Byrån för solo- och mikroföretag!

Om LK Konsult

Fotograf: Kattografen Ylva-Li

Fotograf: Studio Li – studioli.se

När du startar upp ditt företag kan det här med bokföring kännas stort och överväldigande. Då börjar du leta efter en bokföringsbyrå som kan sköta detta åt dig. Det finns många byråer att välja mellan.
Om du är i uppstartsfas så är varje krona viktig att hålla reda på.
Har du drivit ditt företag ett tag så vet du nog ganska väl hur mycket pengar du kan avvara för bokföringstjänster.

Ditt problem är nu hur du hittar någon som kan utföra dessa tjänster för den budget du har.

Det är här som LK Konsult kommer in i bilden!
Jag som driver LK Konsult heter Åsa Lindstrand och jag har dels läst ekonomi på högskolan och har dels även praktisk erfarenhet av ekonomitjänster men då som anställd.
Jag anser att med ett timpris för bokföringstjänster kan det vara svårt att uppskatta hur stor slutkostnaden kommer att bli. Därför har jag prissatt alla mina tjänster med fasta priser och de står alla här på hemsidan. Självklart erbjuder jag alla ekonomitjänster även till timpris för dig som hellre vill bli debiterad på det viset.
Mitt företag är lokaliserat i norra Roslagen, i orten Östhammar. Var du har ditt företag spelar inte så stor roll, bara du befinner dig inom Sveriges gränser. Du skickar då ditt material via post eller scannar in och skickar till mig.
Om du finns inom rimliga avstånd så kan jag komma till dig och utföra det du vill ha gjort.

Tjänster som jag erbjuder dig:
Löpande bokföring
Momsdeklaration
Deklaration
Förenklat årsbokslut
Årsbokslut
Årsredovisning för de aktiebolag som inte har revisor
Betalningsservice
Löneservice
Fakturaservice

Program som jag använder och kan:
För dig som skickar ditt material till mig använder jag Fortnox.
Fortnox är ett onlineverktyg som jag själv använder i min egna verksamhet. Har du använt något annat program tidigare går det oftast att importera detta till Fortnox.
Fördelen med Fortnox är att du själv kan logga in och dra ut rapporter när du behöver. Du har också möjlighet att titta över bokförda verifikationer.

För dig som jag besöker och utför tjänster på plats så är jag van vid SPCS och även BL Administration. I lönesammanhang är jag mest insatt i Fortnox Lön, men även Hogia Lön. Dock fungerar många redovisningssystem på liknande sätt så om du bara talar om vilket system du använder så ser jag till att sätta mig in i det.

Jag är godkänd för F-skatt och är momsregistrerad.

Kontakta mig om du vill ha mera information:
Epost: asa.l@lkkonsult.nu
Tel: 070-615 70 75